Doorgaan naar artikel
✓ Betaal achteraf met Klarna
✓ Gratis verzending vanaf € 50,-
✓ Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
✓ 10.000+ tevreden klanten waren je voor

Vleesmessen

Een professioneel en kwalitatief vleesmes kopen? Binnen ons assortiment vindt u verschillende merken vleesmessen die voldoen aan de eisen die u van een vleesmes mag verwachten.

Giesser steakmes Lime groen

Type: Mes

Giesser steakmes Lime groen

Normale prijs €4,25
Verkoopprijs €4,25 Normale prijs €0,00
Direct leverbaar
Victorinox Classic Steakmes RVS Roze 11 cm

Type: Mes

Victorinox Classic Steakmes RVS Roze 11 cm

Normale prijs €6,45
Verkoopprijs €6,45 Normale prijs
Direct leverbaar
Victorinox Classic Steakmes RVS Zwart 11 cm

Type: Mes

Victorinox Classic Steakmes RVS Zwart 11 cm

Normale prijs €6,45
Verkoopprijs €6,45 Normale prijs
Op bestelling, houd rekening met een langere levertijd
Victorinox Classic Steakmes RVS Groen 11 cm

Type: Mes

Victorinox Classic Steakmes RVS Groen 11 cm

Normale prijs €6,45
Verkoopprijs €6,45 Normale prijs
Levertijd: 2-4 werkdagen
giesser primeline uitbeenmes zwart 13 cm

Type: Mes

Giesser PrimeLine Uitbeenmes 13 cm flexibel

Normale prijs €13,00
Verkoopprijs €13,00 Normale prijs
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden!
giesser primeline uitbeenmes zwart 13 cm

Type: Mes

Giesser PrimeLine Uitbeenmes 13 cm stevig

Normale prijs €13,00
Verkoopprijs €13,00 Normale prijs
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden!
giesser primeline uitbeenmes zwart 13 cm

Type: Mes

Giesser PrimeLine Uitbeenmes 13 cm middel

Normale prijs €13,00
Verkoopprijs €13,00 Normale prijs
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden!
Victorinox Classic Steakmes RVS Oranje 11 cm

Type: Mes

Victorinox Classic Steakmes RVS Oranje 11 cm

Normale prijs €6,45
Verkoopprijs €6,45 Normale prijs
Direct leverbaar
Victorinox Classic Steakmes RVS Rood 11 cm

Type: Mes

Victorinox Classic Steakmes RVS Rood 11 cm

Normale prijs €5,95
Verkoopprijs €5,95 Normale prijs
Direct leverbaar
Victorinox Classic Steakmes RVS Blauw 11 cm

Type: Mes

Victorinox Classic Steakmes RVS Blauw 11 cm

Normale prijs €6,45
Verkoopprijs €6,45 Normale prijs
Direct leverbaar
Victorinox Classic Steakmes RVS Geel 11 cm

Type: Mes

Victorinox Classic Steakmes RVS Geel 11 cm

Normale prijs €6,45
Verkoopprijs €6,45 Normale prijs
Direct leverbaar
Giesser steakmes Blauw

Type: Mes

Giesser steakmes Blauw

Normale prijs €5,95
Verkoopprijs €5,95 Normale prijs
Direct leverbaar
Giesser steakmes Zwart

Type: Mes

Giesser steakmes Zwart

Normale prijs €4,25
Verkoopprijs €4,25 Normale prijs
Direct leverbaar
Giesser steakmes Wit

Type: Mes

Giesser steakmes Wit

Normale prijs €4,25
Verkoopprijs €4,25 Normale prijs
Direct leverbaar
Giesser steakmes Donkerblauw

Type: Mes

Giesser steakmes Donkerblauw

Normale prijs €5,95
Verkoopprijs €5,95 Normale prijs
Direct leverbaar
4 diamant sabatier riyouri steakmessen

Type: Mes

Diamant Sabatier Riyouri Steakmessen set van 4

Normale prijs €69,95
Verkoopprijs €69,95 Normale prijs €79,95
Levertijd: 1-2 werkdagen
Giesser steakmes Roze

Type: Mes

Giesser steakmes Roze

Normale prijs €4,25
Verkoopprijs €4,25 Normale prijs
Direct leverbaar
Giesser steakmes Paars

Type: Mes

Giesser steakmes Paars

Normale prijs €4,25
Verkoopprijs €4,25 Normale prijs
Direct leverbaar
Giesser steakmes Oranje

Type: Mes

Giesser steakmes Oranje

Normale prijs €4,25
Verkoopprijs €4,25 Normale prijs
Direct leverbaar
giesser primeline uitbeenmes zwart 13 cm

Type: Mes

Giesser Primeline Uitbeenmes 13 cm

Normale prijs €13,00
Verkoopprijs €13,00 Normale prijs
Direct leverbaar

Het vleesmes

Het vleesmes wordt zo als de naam al doet vermoeden gebruikt om vlees te snijden. Het vleesmes wordt ook trancheermes of tranchelaar genoemd. Dit komt van het woord trancheren, wat aansnijden betekend. Het mes is dus bedoeld voor gegaard vlees als beenham. U kent het wel, vaders die met de kerst kalkoen met een vleesmes en vleesvork aansnijden.

Het vleesmes heeft vaak een lemmet van 20 cm of langer. Hierdoor kunt u met één haal en plak vlees afsnijden van een beenham of kalkoen. Dit zorgt voor mooi en nette plakjes vlees. Snijd u met meerdere halen, dan krijgt u een gerafeld resultaat. Een goed vleesmes is dus belangrijk voor iedereen die een mooi resultaat op het bord wil.