Vleesmessen
Een professioneel en kwalitatief vleesmes kopen? Binnen ons assortiment vindt u verschillende merken vleesmessen die voldoen aan de eisen die u van een vleesmes mag verwachten.
Filter
109 producten
Type: Mes
Giesser steakmes Lime groen
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Roze 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Zwart 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Groen 11 cm
Type: Mes
Giesser PrimeLine Uitbeenmes 13 cm flexibel
Type: Mes
Giesser PrimeLine Uitbeenmes 13 cm stevig
Type: Mes
Giesser PrimeLine Uitbeenmes 13 cm middel
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Oranje 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Rood 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Blauw 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Geel 11 cm
Type: Mes
Giesser steakmes Blauw
Type: Mes
Giesser steakmes Zwart
Type: Mes
Giesser steakmes Wit
Type: Mes
Giesser steakmes Donkerblauw
Type: Mes
Diamant Sabatier Riyouri Steakmessen set van 4
Type: Mes
Giesser steakmes Roze
Type: Mes
Giesser steakmes Paars
Type: Mes
Giesser steakmes Oranje
Type: Mes
Giesser Primeline Uitbeenmes 13 cm
Het vleesmes
Het vleesmes wordt zo als de naam al doet vermoeden gebruikt om vlees te snijden. Het vleesmes wordt ook trancheermes of tranchelaar genoemd. Dit komt van het woord trancheren, wat aansnijden betekend. Het mes is dus bedoeld voor gegaard vlees als beenham. U kent het wel, vaders die met de kerst kalkoen met een vleesmes en vleesvork aansnijden.
Het vleesmes heeft vaak een lemmet van 20 cm of langer. Hierdoor kunt u met één haal en plak vlees afsnijden van een beenham of kalkoen. Dit zorgt voor mooi en nette plakjes vlees. Snijd u met meerdere halen, dan krijgt u een gerafeld resultaat. Een goed vleesmes is dus belangrijk voor iedereen die een mooi resultaat op het bord wil.