Vleesmessen
Een professioneel en kwalitatief vleesmes kopen? Binnen ons assortiment vindt u verschillende merken vleesmessen die voldoen aan de eisen die u van een vleesmes mag verwachten.
Filter
137 producten
Type: Mes
Giesser steakmes set van 4
Type: Mes
Giesser steakmes Lime groen
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmessen set 6 verschillende kleuren
Type: Mes
Giesser Steakmes Zwart set van 4
Type: Mes
Giesser steakmes
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Roze 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Blauw 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Geel 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Zwart 11 cm
Type: Mes
Victorinox Classic Steakmes RVS Groen 11 cm
Type: Mes
Giesser Steakmes Paars set van 4
Type: Mes
Homey's VITT Tafelmes kartels 11 cm RVS / tarwegras
Type: Mes
Homey's VITT Vleesmes 20 cm RVS / tarwegras
Type: Mes
Giesser Steakmes Roze set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Blauw set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Geel set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Groen set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Lichtblauw set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Fel groen set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Midnight blauw set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Olijf groen set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Rood set van 4
Type: Mes
Giesser Steakmes Bruin set van 4
Type: Mes
Giesser steakmes Bruin
Type: Mes
Giesser steakmes Rood
Type: Mes
Giesser steakmes Olijf groen
Type: Mes
Giesser steakmes Midnight blauw
Type: Mes
Giesser steakmes Fel groen
Type: Mes
Giesser steakmes Lichtblauw
Type: Mes
Giesser steakmes Groen
Type: Mes
Giesser steakmes Geel
Type: Mes
Victorinox Steakmes, Grand Maître 12 cm esdoornhout kartel 2 stuks
Type: Mes
Victorinox Steakmes, Grand Maître 12 cm esdoornhout kartel
Type: Bestek
Victorinox Steakbestekset Swiss Classic 12 delig RVS zwart
Type: Mes
Victorinox Steakmes Swiss Modern RVS/Walnoot glad 2 stuks
Het vleesmes
Het vleesmes wordt zo als de naam al doet vermoeden gebruikt om vlees te snijden. Het vleesmes wordt ook trancheermes of tranchelaar genoemd. Dit komt van het woord trancheren, wat aansnijden betekend. Het mes is dus bedoeld voor gegaard vlees als beenham. U kent het wel, vaders die met de kerst kalkoen met een vleesmes en vleesvork aansnijden.
Het vleesmes heeft vaak een lemmet van 20 cm of langer. Hierdoor kunt u met één haal en plak vlees afsnijden van een beenham of kalkoen. Dit zorgt voor mooi en nette plakjes vlees. Snijd u met meerdere halen, dan krijgt u een gerafeld resultaat. Een goed vleesmes is dus belangrijk voor iedereen die een mooi resultaat op het bord wil.